Luxueuze, moderne villa

Vraagprijs € 1.395.000,- k.k. | Bergweg 41, Hilversum

  • Bergweg-41-1
  • Bergweg-41-2
  • Bergweg-41-3
  • Bergweg-41-4

Op één van de mooiste locaties in het Boombergkwartier gelegen uitstekend onderhouden, luxe & moderne vrijstaande villa met dubbele garage, toegangshek en een oprit voor meerdere auto’s. Het Boombergkwartier kenmerkt zich door de aanwezigheid van vele karakteristieke woonhuizen en monumenten, en is daardoor prachtig om te wonen en een wandeling door de wijk te maken. U stapt binnen enkele minuten het naastgelegen Corversbos in voor een mooie wandeling of een bezoek aan de golfbaan. De wijk ligt op loopafstand van het bruisende Hilversumse centrum, meerdere scholen (ook een internationale school) en NS-Station.

Bijzonderheden:

5 slaapkamers 2 badkamers, 3 separate toiletten;

4 van de 5 slaapkamers zijn voorzien van airconditioning;

Ingebouwde speakers, Domotica-systeem en servers (voor muziek, tv en films) zorgen voor een fantastische multimedia-ervaring in de verschillende ruimtes op de begane grond en het souterrain.

Beveiliging:

Er is een draadloos beveiligingssysteem aanwezig van de hoogste orde met o.a.

10 bewakingscamera’s die op afstand te bedienen zijn (via o.a. de telefoon)en een elektrische speedgate als toegangshek;

Verschillende handpalmscanners rondom de woning om toegang te krijgen tot de woning/tuin en rolluiken aan de binnenkant van alle ramen in het souterrain;

Alle ramen zijn voorzien van inbraak werend glas(juweliersglas);

Stalen inbraak werende deur als voordeur, deur tussen de garage en bijkeuken en naar  het souterrain met camera/doorkijkgaatje:

De gehele tuin & alle daken van het huis zijn rondom voorzien van “trildetectie” die op beweging reageren.

ID Makelaars