Bijzonder charmant landhuis

Indicatieprijs € 1.295.000,- k.k. | Bergweg 16, Blaricum

  • Bergweg-16-1
  • Bergweg-16-2
  • Bergweg-16-3
  • Bergweg-16-4

Op het hoogste punt van Blaricum, met een fraai en groen uitzicht op de Eng gronden met aspergevelden en natuurgebied “de Woensberg”, gelegen gerenoveerd en uitgebouwde vrijstaand rietgedekt zeer charmant landhuis met bijgebouw, fraai aangelegde tuin met diverse terrassen rondom. Op loopafstand van de gezellige dorpskern van Blaricum met diverse restaurants en winkels.

De indeling is als volgt: 

Centrale entree met veel glas waardoor directe feeërieke doorkijk naar de achtertuin is ontstaan, aan de linkerzijde bereikt u de volgende vertrekken: Modern toilet, garderobe, ouderslaapkamer met vaste kasten en aangrenzende moderne badkamer met bubbelbad, separate douche en wasruimte. Vanuit de hoofdslaapkamer bereikt u via openslaande deuren het aangrenzende terras op het Zuid/Oosten overdekt door een pergola. Aan de rechterzijde van de entree bereikt u: De moderne woon-/eetkeuken met doorloop naar royale lichte zitkamer met openslaande deuren naar achter terras, sfeervolle open haard en ruime en lichte serrekamer met openslaande deuren en toegang tot terras. 

Tevens is in de woonkeuken een luik welke toegang tot een kleine provisie/wijnkelder verschaft. 

1ste verdieping: middels vaste trap te bereiken gasten slaapkamer over de hele bovenverdieping (oorspronkelijk 2 slaapkamers) met moderne bad-kamer met toilet. Ruime bergzolder. 

Atelier: Aan de achterzijde van het perceel (genaamd “bij de berg”) staat een ruim atelier van ca 30m2 met sanitaire ruimte/ toilet en eigen cv.

voorma walch logo