Ruime moderne villa aan de Vecht

€ 2.185.000,- k.k. | Bergseweg 3, Vreeland

  • Bergseweg-3-Vreeland-1
  • Bergseweg-3-Vreeland-2
  • Bergseweg-3-Vreeland-3
  • Bergseweg-3-Vreeland-4

Direct aan rivier de Vecht gelegen ruime moderne vrijstaande villa met aanlegsteiger, haven, zwembad, carport, schuur en riante fraai aangelegde zonnige tuin. Het Vechtdorp Vreeland maakt deel uit van de Gemeente Stichtse Vecht en ligt op slecht 15 autominuten van Amsterdam en Utrecht.

Vreeland ligt nagenoeg in het Loosdrechtse plassengebied en ook plaatsen als Hilversum en Bussum zijn op korte afstand goed bereikbaar. 

In het dorp is een basisschool die samen met een peuterspeelzaal en naschoolse opvang een zogenaamde bredeschool vormt. De middelbare scholen in Hilversum, Breukelen of Bussum worden per fiets bereikt.

De villa, op een royaal perceel van c.a. 2100 m², is buiten het dorp Vreeland gelegen aan de Bergseweg in de richting van Nederhorst den Berg. 

Het weidse uitzicht over de landerijen en het water maken de locatie bijzonder. De Vechtstreek, met zijn rijke flora en fauna, is een van de mooiste streken van Nederland.

De villa is gebouwd in 1988 en is volledig geïsoleerd, voorzien van alarm, glasvezel en sproei-installatie.

Indeling: Begane grond: entree, hal, toilet, ruime woonkamer met open haard, eetkamer met openslaande deuren naar het zonnige terras, werkkamer, toilet, woonkeuken inclusief apparatuur, bijkeuken met stookruimte. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping: overloop, vide, 4 royale slaapkamers, waarvan ouderslaapkamer met airconditioning,

2 complete moderne badkamers en kleedkamer.

2e verdieping: vliering, met berging.

Bijzonderheden:

moderne lichte villa

unieke ligging

fraai aangelegde tuin 

buitenzwembad

aan rivier de Vecht en tegenover landerijen

kapelle-logo