Vrijstaande villa, geheel gasloos

Vraagprijs € 915.000 v.o.n. | Bastertlaan 66, Loenen aan de Vecht

  • Bastertlaan-66-1
  • Bastertlaan-66-2
  • Bastertlaan-66-3
  • Bastertlaan-66-4

DE BOUW IS INMIDDELS AANGEVANGEN

Cronenburgh is een uniek project op een prachtige locatie, uitgevoerd met drie architecten. Die zijn erin geslaagd om op artistieke wijze de afwisseling van het oude dorp te laten reflecteren in de luxe nieuwbouw. Alle huizen zijn uniek en door de diversiteit in architectuur krijgt de wijk een geheel eigen sfeer, die helemaal aansluit op de gezelligheid en authenticiteit van Loenen aan de Vecht!

Grenzend aan het water biedt deze villa (geheel gasloos) een heerlijk uitzicht op een groenstrook en het weidelandschap rondom Loenen aan de Vecht. Op de hoekkavel bij de entree van de wijk is deze bijzondere vrijstaande woning ontworpen. De woning volgt de vorm van het kavel, en loopt schuin weg naar de achterzijde. De lengte van de woning wordt geaccentueerd door de smalle, hoge ramen met fraaie aluminium sierluiken.

De ingang van de woning bevindt zich aan de zijkant, achter de gemetselde tuinmuur. Ook de garage is aan deze zijde van de woning gelegen. De andere zijgevel grenst aan het water en heeft uitzicht op het park.

De woning is circa 206 m² groot en staat op een kavel van circa 549 m². Op de begane grond bevindt zich een riante woonkeuken aan de voorzijde. Aan de achterzijde is de woonkamer gesitueerd met openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig en een complete badkamer met een dubbele wastafel, douche, ligbad en separaat toilet. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers en de technische ruimte.

kapelle-logo