Skip to content

Vrijstaande villa op prachtige locatie

Vraagprijs: € 1.295.000,- k.k. | Bartolottilaan 14, Soest

Op een prachtige plek in Soest-Zuid ligt deze vrijstaande villa met garage, carport, tuinhuis en zwembad op een perceel van bijna 1000 m2. Dit is een markante jaren dertig villa met een chique uitstraling, onder meer door haar dakvorm, geglazuurde pannen, royale overstekken, erkers en het prachtige overdekte entree met half ronde voordeur. De foto’s spreken voor zich.  

 De lommerrijke Bartolottilaan -en met name dit deel van de laan- is een unieke locatie. Mede omdat deze villa aan de achterzijde grenst aan weilanden van Stichting ‘De Paardenkamp’. Een nationaal rusthuis en kenniscentrum voor oudere paarden. Soest-Zuid is een parkachtige villawijk met veel bomen grenzend aan de bosranden van de Korte Duinen en de Lange Duinen. Dit zijn zelfs ‘aardkundige monumenten’ waar het heerlijk recreëren is. Wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden, spelende kinderen of de hond uit laten gebeurt hier veel.

Op korte afstand van deze villa wandel je zo dit natuurgebied in. Daarnaast liggen in de wijk een 2-tal basisscholen, is er een uitgebreid winkelcentrum en is ook de binnenstad van Amersfoort zeer nabij.

De achtertuin ligt op het westen en is voorzien van een prachtig verwarmd zwembad met optimale privacy en een houten tuinhuis wat over een toilet beschikt. Met maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers is dit een heerlijk familiehuis.

Logo Buijs