Muiderberg, verborgen parel aan het Gooimeer

Vraagprijs € 1.050.000,- k.k. | Badlaan 3D, Muiderberg

  • Badlaan-3D-1
  • Badlaan-3D-2
  • Badlaan-3D-3
  • Badlaan-3D-4

Zonnig en royaal penthouse (woonoppervlak: 203 m2) in “Badlaan Residence” op steenworp afstand van het Gooimeer.

Vroeger de badplaats van Amsterdam, nu een rustig dorp met een prachtige Brink en nog steeds een strandje met watersportmogelijkheden aan het Gooimeer.

Gelegen onder de rook van Amsterdam (15 min rijden) en midden tussen Weesp, Muiden, Naarden en Bussum. Hier ligt in het oude centrum van het dorp een klein nieuwbouw complex gebouwd in 2017 in de vorm van een herenboerderij. Het bestaat uit vijf appartementen, waaronder het luxe penthouse dat de gehele bovenverdieping beslaat.

Hoewel onder het dak gelegen, is dit appartement zonnig en heel licht door de vele ramen, o.a. in de achtergevel en door de hoogte van de woonkamer en het terras dat een stuk de kamer insteekt als een soort binnentuin. Tegelijkertijd is het door zijn indeling ook knus te noemen en biedt het volkomen privacy.

De toegang is via de lift die in de hal van het appartement uitkomt en via een ‘buitendeur’ op de eerste verdieping waarachter zich een hal met trap naar boven bevindt.

Het penthouse beschikt over vier ruime kamers, twee badkamers, een bergzolder, een grote inpandige berging, een buitenberging en twee privé parkeerplaatsen aan de achterzijde van het gebouw.

Bent u op zoek naar een ruim, licht, comfortabel appartement, dan nodigen wij u uit een afspraak met ons te maken voor een bezichtiging. Voor meer informatie, belt u ons op 035-6910005

schuyff-kempers-logo