Gelegen in oase van groen op ruim perceel

Vraagprijs € 1.195.000,- k.k. | Amersfoortsestraat 113, Soesterberg

  • Amersfoortsestraat-113-Soesterberg-1
  • Amersfoortsestraat-113-Soesterberg-2
  • Amersfoortsestraat-113-Soesterberg-3
  • Amersfoortsestraat-113-Soesterberg-4

Gelegen -in een oase van groen en wild met uilen, vossen, eekhoorns en spechten- aan de historische “Weg der Weghen’ ligt dit karakteristieke, vrijstaande landhuis op een ruim perceel van circa 2000 m2.

De Amersfoortsestraat ligt tussen Amersfoort en Soesterberg in. Dus op fietsafstand van de historische binnenstad van Amersfoort en nabij uitvalswegen naar de A1 en de A28.

De piramide dakvorm is voorzien van leien wat het huis een extra statige uitstraling geeft. In 2016 is de villa aanzienlijk vergroot door het creëren van een grote aanbouw op de begane grond. Er is nu een volledig woonprogramma op de begane grond zodat de villa levensloop bestendig is. Daarom is dit een echte SEMI-BUNGALOW. Ook is rustig werken aan huis heel goed mogelijk want er zijn voldoende kamers. Het woonoppervlak op de begane grond is alleen al 177 m2! De overige 77 m2 woonoppervlak (totaal is 254 m2) zijn verdeeld over de kelder/underground living en de 1e verdieping.

Middels een elektrisch bedienbaar toegangs-hekwerk is de royale oprit bereikbaar. Direct valt de prachtige tuin op met mooie borders, vaste beplanting, vijverpartij, sproei-installatie en grote bomen. Het geheel zorgt voor een parkachtige sfeer waar de natuurliefhebber zijn hart bij kan ophalen.

Er zijn uitgebreide parkeermogelijkheden op eigen terrein. Te zien via onze website bevelen wij de video van deze villa aan.

Logo Buijs