Skip to content

Gemoderniseerde karakteristieke villa

Vraagprijs € 1.695.000 k.k. | Albrechtlaan 4, Bussum

Een prachtig gemoderniseerde villa met karakteristieke eigenschappen van begin 1900 met een energielabel A+.

Gelegen aan de rand van het geliefde Prins Hendrikpark, presenteren we met trots deze helft van een dubbele villa, die volledig is gerenoveerd. Deze woning biedt maar liefst 4 slaapkamers, 2 badkamers, een werkkamer en een uitzonderlijk ruime en open leefruimte met hoge plafonds.

De villa, die haar oorsprong vindt in 1907, straalt een historische charme uit. Kenmerkend zijn de hoge plafonds van circa 3,30 meter, de verfijnde ornamenten en de fascinerende glas-in-lood ramen.

In het interieur vallen de ontwerpen van Kazi interieurontwerp direct op. Zodra je binnenstapt word je begroet door een geweldige op maat gemaakte woonkeuken, die voorzien is van twee ovens (waarvan één stoomoven), een ruime koelkast, een aparte ruime vriezer en kookeiland met Bora kookplaat.

De eet- en woonkamer, met een donkere eikenhouten vloer, worden stijlvol van de woonkeuken gescheiden door middel van een en suite met bronzen deuren. Het comfort wordt verder uitgebreid door de vloerverwarming die zich over de volledige begane grond uitstrekt en airco’s.

Er zijn vier slaapkamers in verschillende afmetingen en twee luxe badkamers. De adembenemende masterbedroom met een spectaculair plafond van 5 meter hoog bezit een eigen balkon en op maatgemaakte kasten en een badkamer en suite voorzien van dubbele regendouche, ligbad en dubbele wastafel.

De tweede badkamer is in stijl doorgetrokken en tevens voorzien van Hotbath kranen.

Beide badkamers sluiten naadloos aan bij de algehele stijl van de woning. Uiteraard zijn alle kamers voorzien van airconditioning.

Web