Stijlvolle luxe villa

€ 3.250.000,- k.k. | Agter Kampen 2, Blaricum

  • Agter-Kampen-2-1
  • Agter-Kampen-2-2
  • Agter-Kampen-2-3
  • Agter-Kampen-2-4

Op de grens van Laren en Blaricum op korte afstand van het centrum van Blaricum en Laren staat deze zeer stijlvolle, royale, uitstekend onderhouden, riet gedekte villa. De ligging van het ruime perceel (ca. 2.063 m²) is fenomenaal; goed op zon, vrije uitkijk over weilanden, privacy en rust.

Begane grond: Royale hal met verwarmde hardstenen vloer, met vide en imposant trappenhuis, garderobe en gastentoilet. Via royale tuingerichte L-vormige living met open (gas)haard en fraaie houten vloer wordt het zonnige terras (ca. 100 m²) bereikt met een buiten open haard. De study annex tv-room is voorzien van op maat gemaakte kasten.

Tussen woonkeuken en living is nog een filmkamer voorzien van een ruime loungebank, groot projectie scherm met beamer en een geluidssysteem. De volledig geoutilleerde woon/eetkeuken, met prachtig uitzicht en directe toegang tot het terras vormt het hart van de villa. De woonkeuken is voorzien van twee gashaarden, waarvan één tegenover het kookeiland en de andere recht tegenover de eettafel. Huis is voorzien van airco en american shutters

Souterrain: Onder het huis is een riant, verwarmd zwembad, een bar, een doucheruimte en een aparte wc. Boven u een sterrenhemel met veel licht via de openslaande pui naar een unieke fitness-room met optimale daglichttoetreding.

Eerste verdieping: Een zeer royale masterbedroom met separate waskamer, dressing (slaapkamer mogelijk) en luxueuze badkamer. Tweede slaapkamer met een eigen badkamer.

Tweede verdieping: Met een vaste trap komt u via de overloop op een slaapkamer/atelier met daglichttoetreding via het dak. U kunt ‘s nachts naar de sterren kijken.

De tuin is onder architectuur aangelegd met ruime terrassen die allen op de zon zijn gericht, een overdekt terras met buiten open haard.

kapelle-logo