Skip to content

Hotel Chique, high end luxe

Indicatieprijs € 1.625.000,- k.k. | Rijksweg West 14G, Laren

Dit stijlvolle penthouse is gelegen op Landgoed Steen & Bergh en is gerealiseerd in 2020 onder architectuur van Egbert Hoogenberk. Het landgoed bestaat uit 3 hectare grond met daarop 3 prachtige villa’s met in totaal 20 luxe appartementen.

Een indrukwekkende lange hal met daklichten leidt tot de verschillende vertrekken. Te beginnen met de prachtige living met open woonkeuken. Een doorkijk haard biedt een afscheiding tussen de eetkamer en zitkamer en geeft veel sfeer. Openslaande deuren bieden toegang tot het zeer zonnige terras dat gelegen is op het Zuidwesten. Hier kunt u de gehele middag en een groot deel van de avond genieten van de zon. Het terras is circa 40 m².

De luxe keuken is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur (Miele & Bora). Hier bieden openslaande deuren toegang tot het tweede balkon. Vanuit de woonkamer is de werkkamer zichtbaar en bereikbaar via prachtige dubbele glazen deuren.

De master bedroom is bijzonder ruim en uiteraard eveneens prachtig ingericht met inbouwkasten en er is airconditioning. De eigen luxe open badkamer is voorzien van een dubbel wastafel meubel, een inloopdouche, ligbad en toilet.

De tweede ruime slaapkamer, eveneens met airconditioning, is thans in gebruik als tweede werkkamer. Deze kamer biedt middels openslaande deuren toegang tot het zonnige terras. De eigen badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Het gehele appartement is voorzien van een fraaie eikenhouten visgraat vloer met vloerverwarming.

Het penthouse is zeer goed geïsoleerd en heeft energielabel A.

Via een privé pad achter de Villa is er een uitgang naar Steenbergen en fietst u in 5 minuten naar het centrum van Laren (lopen circa 15 minuten).

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Kathelijne Vos, Kandidaat Register Makelaar Taxateur en/of Joost V.M. Wester, Register Makelaar Taxateur. Nog beter is om uw eigen NVM makelaar mee te nemen.

VW-logo-2022