Skip to content

‘De kunst van het wonen’

Vraagprijs € 1.495.000 k.k. | Rijksweg-West 14G, Laren

‘De kunst van het wonen’ dat is wat dit prachtige penthouse (195 m²) belichaamt. De royale vertrekken, het hoge afwerkingsniveau, energielabel A, een prachtige lichtinval en de unieke ligging – via de achteruitgang fiets je door eigen bos via de Drift in vijf minuten naar kunstenaarsdorp Laren – zijn een garantie voor wonen op het hoogste niveau. Het beste of niets… Dat was de leidraad bij de inrichting en afwerking van dit heerlijke appartement. Je ziet het in alles terug: de sfeer, de ruimte, de hoge plafonds, het vele daglicht, de eikenhouten vloeren en het vele maatwerk, de stijlvolle woonkeuken met Bora en Miele apparatuur, de riante living met doorkijk open haard en het zonnige dakterras op het zuidwesten. Dit is een appartement voor levensgenieters!

Grenzend aan de zithoek bevindt zich een separate kamer, ideaal als werkkamer of speel- of televisiekamer, maar ook als slaapkamer voor de (klein)kinderen.

Het appartement beschikt over drie slaapkamers. De hoofdslaapkamer is zeer royaal en heeft een walk-in closet, badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. De logeerkamer heeft een eigen riante badkamer met inloopdouche en toilet en openslaande deuren naar het terras. De bijkeuken heeft diverse kasten, aansluitingen voor de wasmachine en droger, de CV-installatie en een warmte terugwin installatie.

Er zijn twee gereserveerde parkeerplaatsen en een berging in de parkeergarage.

Dit unieke penthouse maakt deel uit van landgoed ‘Steen & Bergh’, in 2020 gerealiseerd onder architectuur van Egbert Hoogenberk.

De VvE van ‘Steen en Bergh Villa 1’ bestaat uit zeven leden. De maandelijkse servicekosten bedragen
€ 521,-.

Bent u benieuwd naar deze woonervaring op het ‘hoogste niveau’? Bel ons voor een bezichtiging: 035 76 35 424.

Art of Living logo